Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Officiellt: Eskilstuna värvar mittfältare från Djurgården

Sillybloggen

Eskilstuna United slutade i år på sjätteplats i damallsvenskan. I dag meddelade föreningen att första nyförvärvet är på plats till nästa säsong – mittfältaren Fanny Andersson från Djurgården.

Anderson har skrivit på ett kontrakt över två år med Eskilstuna.

– Jag vill bli bättre och jag kommer till en klubb och ett lag med bra förutsättningar för att utvecklas. Även Eskilstuna Uniteds förutsättningar är bra för att utvecklas till ett svenskt topplag under flera säsonger. Den inledande dialogen med klubben och Magnus har varit bra och jag ser fram emot att spela i United nästa år, säger hon i en kommentar på Eskilstunas hemsida.

Eskilstunas tränare Magnus Karlsson om nyförvärvet:

– Vi är mycket glada att Fanny väljer att spela i United. Fanny är en mycket erfaren spelare trots sin relativt ringa ålder. Fanny har kvaliteter som vi är övertygade om kommer att bidra till att utveckla vårt lag ytterligare under 2019, hon har både erfarenhet av damallsvenskan, spelat utomlands och spelat på internationell nivå med Sverige. Vi är säkra på att vi har en miljö som möjliggör att Fanny kan ta ytterligare steg i sin karriär och på sikt kunna utvecklas till en landslagsspelare, säger han.

Annons

Andersson gjorde i år en assist på 22 matcher för Djurgården i damallsvenskan.

Publicerad 2018-11-20 14:18

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto