Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Officiellt: J-Södra värvar förre FFF-mittfältaren: "Stor potential"

Sillybloggen

Enock Kwakwa har spelat i Falkenberg sedan 2015, men tidigare i november meddelade FFF att man går skilda vägar med mittfältaren.

“Han har blivit populär hos supportrarna för sin energi och sitt tuffa närkampsspel och tillägnats en egen ramsa som sjungits av fansen varje match. Nu står det klart att han lämnar klubben efter fyra år. FFF önskar honom stort lycka till i framtiden och tackar för alla fina insatser!”, skrev FFF på sin hemsida då.

Nu har Kwakwa gjort klart med en ny klubb – Jönköpings Södra i superettan.

– Vi är glada att ha Enock här. Vi får en mittfältare som redan har gjort bra ifrån sig på elitnivå, men också en ung spelare med stor vilja att bli riktigt bra. Vi tycker att det finns en stor potential i Enock och nu börjar arbetet med att få ut det på plan, säger huvudtränaren Andreas Brännström till klubbens hemsida.

Annons

Den 24-årige mittfältaren ansluter till J Södra när försäsongen inleds i början av januari och har skrivit på ett kontrakt över säsongen 2021.

Förra säsongen gjorde Kwakwa 22 matcher för Falkenberg i superettan.

Publicerad 2018-11-20 20:06

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto