Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

Öis dubbelvärvar - målspruta från division 2 och back från Varberg

Örgryte presenterar dubbla värvningar under onsdagskvällen. Anfallaren Fredrik Zanjanchi ansluter till klubben från Hisingsbacka FC. Den gångna säsongen stod 22-åringen för 20 av lagets 38 mål i division 2. De tre senaste säsongerna har Zanjanchi smällt in 65 mål för laget.

ANNONS

Anfallaren har skrivit på ett kontrakt på två plus ett år.

– Det är fantastiskt att vara här. Det är en dröm som går i uppfyllelse då det är något jag har kämpat för hur länge som helst. Det känns helt otroligt. Att det är Öis också känns jättebra. Det är en anrik förening med fin historia vilket är väldigt kul. Jag är tacksam för den här chansen jag får hos Öis nu, säger Zanjanchi till klubbens hemsida.

Öis värvar även mittbacken Oliver Stanisic från superettan-konkurrenten Varberg. 24-åringen har skrivit på för två år.

– Det är väldigt skönt att det är klart. ÖIS är en väldigt anrik förening och alla i Göteborg har koll på ÖIS. Det känns stort att nu få vara en del av Örgryte. Jag är väldigt tacksam över den här chansen och att jag får representera den här klubben, säger han.

Publicerad 2018-11-21 kl 21:23

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto