POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
38v

Gattuso öppnar en dörr på glänt för Ibrahimovic: "Han skulle kunna vara användbar"

Zlatan Ibrahimovic ryktas till Milan och en övergång ska, enligt uppgifter, vara nära. Den italienske journalisten Carlo Pellegatti gick i går ut med att klubben och spelaren hade kommit överens om ett avtal.

– Han skrev på för ett och halvt år, sa han enligt Affaritaliani.

Enligt La Gazetta dello Sport så kommer dock Zlatan att ansluta till Milan på lån i vinter.

Milan har ännu inte kommenterat om övergångsryktena stämmer eller inte. Men samtidigt som uppgifterna florerar så öppnar Milans tränare, Gennaro Gattuso, för att Ibrahimovic kan vara aktuell för en återkomst.

– Jag behöver inte @Ibra_official’s (Zlatans Twitter-konto) kommentarer om hur mitt lag står sig. Han är alltid redo att bära tröja som har en ärorik historia och han kan vara användbar, säger Gattuso enligt klubbens Twitter-konto.

– Jag har inte vunnit något ännu, jag har förlorat en final i italienska cupen. @Ibra_official var min lagkamrat och vi har en bra relation. Vi behöver spelare som honom och jag tackar honom för det han sa, vi får se hur det artar sig.

 

Publicerad 2018-11-24 kl 15:41

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå