Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Ibrahimovic ansluter till Milan på lån

Sillybloggen

Zlatan Ibrahimovic har under den senaste tiden ryktats vara på bort från La Galaxy. Den svenske storstjärnan har bland annat kopplats samman med klubbar som Real Madrid, Manchester United och inte minst Milan. Det är dock den italienska klubben som verkar leda jakten på att knyta till sig svensken. Bland annat har Ibrahimovics agent, Mino Raiola, uppgetts ha träffat representanter från Milan och han ska då ha diskuterat en eventuell övergång.

Under fredagen uppgavs Zlatans återkomst till Milan vara ett faktum, enligt den italienske journalisten Carlo Pellegatti

– Han skrev på för ett och halvt år, sa han enligt Affaritaliani.

Nu uppger dock La Gazetta dello Sport att anfallaren inte kommer att krita på ett övergångskontrakt med klubben, utan att det snarare handlar om ett låneavtal. Enligt den italienske tidningen skulle ett lån mellan januari och juni var det bästa för alla tre parter – Zlatan, Milan och La Galaxy

Tidningen uppger att La Galaxy inte vill sälja sin spelare eftersom han anslöt förra vintern. Vidare skriver La Gazzetta dello sport att ett låneavtal skulle passa Milan, eftersom de då skulle få ett facit på i vilken form Zlatan är och Ibrahimovic skulle å sin sida skulle kunna få chansen att veta hur Milans finansiella status är och om klubben tar sig till Champions League eller inte.

Annons
Publicerad 2018-11-24 08:08

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto