Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Officiellt: Öster förlänger med mittfältskugge: "Jag ser redan fram emot säsongsstart"

Sillybloggen

Jonathan Drott gjorde 27 matcher från start på Östers mittfält under den gångna superettan-säsongen. Nu meddelar den småländska klubben att 26-åringen skrivit på ett nytt avtal som sträcker sig över de två kommande säsongerna.

– Stolt och glad över att kommit överens med klubben om två nya år. Klubbens ambitioner om Allsvenskan går hand i hand med mina egna ambitioner. Det kommer bli ett spännande år 2019 och jag ser redan fram emot säsongsstart, säger Drott till klubbens hemsida.

Drott kom till Öster 2015 från Jönköpings Södra och var med och tog tillbaka klubben till superettan under 2016. Sammanlagt har mittfältaren gjort 97 matcher i seriesammanhang för Öster, där han stått för sex mål.

– Vi är glada att ännu en spelare vill fortsätta utvecklas hos oss och Jonathan är en spelare som blivit bättre under 2018, och jag är säker på att han kommer bli ännu bättre 2019. Han är en träningsprodukt och har rätt inställning till att göra jobbet varje dag på träningsplanen, säger tränaren Christian Jädler.

Annons

Publicerad 2018-11-26 13:38

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto