Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Busquets: "Skulle tänka på att lämna Barcelona för Pep"

Sillybloggen

Sergio Busquets har kontrakt med Barcelona till och med juni 2023. Den spanske mittfältaren har tillhört klubbens a-lag sedan 2008 och har varit en viktig pusselbit i Barças lagbygge de senaste åren.

30-åringen verkar dessutom inte speciellt sugen på att lämna klubben. Om inte hans före detta tränare Pep Guardiola hör av sig.

– Jag sa att jag skulle tänka på att lämna Barcelona för Pep och det är helt normalt att jag tänker på det sättet. Han har betytt mycket för min karriär, säger Busquets till Diario Sport enligt Sky Sports och fortsätter:

Guardiola är just nu tränare i Manchester City och trots att Busquets håller sin gamle tränare kärt är han inte sugen på att lämna Barcelona.

– Jag har alltid sagt att jag inte kommer vara bättre någon annanstans. Barcelona och jag är menade för varandra. Jag kan njuta av att vara hemma och att spela i världens bästa klubb med de bästa spelarna.

Annons

Under årets säsong har Busquets spelat 13 matcher i ligaspelet.

Publicerad 2018-11-28 19:07

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto