Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Blåvitt har budat på Gefle-spelaren: "Kommenterar inget förrän något är klart"

Sillybloggen

Tidigare i veckan värvade IFK Göteborg den grekiske målvakten Giannis Anestis, som har ett förflutet i AEK Aten. Nu kan klubben vara på väg mot ett till nyförvärv inför kommande säsong.

Enligt Fotbolltransfers.com ska Blåvitt vara intresserade av Gefles Piotr Johansson. Sajten skriver att Blåvitt har presenterat ett bud för Gefle som nu ska ta ställning till om de vill sälja spelaren eller inte.

Blåvitts tillförordnade sportchef Jonas Olsson vill inte kommentera uppgifterna.

“Vi kommenterar inget kring någon spelare förrän något är klart”, skriver han i ett sms till Fotbollskanalen.

Enligt Fotbolltransfer.com är också Kalmar ute efter Johanssons signatur, men om Smålandsklubben också har presenterat ett bud framgår inte.

Johansson har spelat i Gefle under de två senaste säsongerna, där han hade Blåvitt-tränaren Poya Asbaghi som tränare under sin första säsong i klubben. Tidigare har Johansson också representerat Malmö FF och Östersund.

Annons

Under årets säsong svarade mittfältaren, som också kan spela wingback, för fyra mål och sex framspelningar på 28 matcher i superettan.

Publicerad 2018-11-28 21:29

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto