Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: AIK i "intensiva samtal" om att värva förre HBK-talangen

Sillybloggen

Halmstads BK:s förre mittfältstalang Sead Haksabanovic lämnade förra sommaren HBK för spel med West Ham. Då väntade knapp speltid, ingen match i Premier League och endast en match från start i ligacupen och ett inhopp i FA-cupen. I stället blev det främst speltid i klubbens U23-lag under första säsongen i England.

Inför den här säsongen blev han utlånad till Malaga för att få mer speltid i den spanska andraligan, men är hittills endast noterad för ett inhopp den här säsongen. Nyligen kom i stället rapporter om att AIK kan vara intresserat av talangen – och i veckan kom nya uppgifter om att West Ham vill kalla tillbaka Haksabanovic från Malaga.

Nu uppger Expressen att Haksabanovic kan närma sig en flytt till Stockholmsklubben. Enligt tidningen för AIK intensiva samtal för att värva mittfältaren och uppger samtidigt att anledningen till att West Ham vill kalla tillbaka mittfältaren från utlåningen är just att få till en försäljning till AIK. Det har både diskuterats köp och lån med köpoption.

Annons

AIK ska, enligt tidningen, vara positivt inställt till hur förhandlingarna har gått och hoppas att Haksabanovic ska vara med och starta upp säsongen med laget nästa år.

Haksabanovic har kontrakt med West Ham fram till sommaren 2022. Lånet med Malaga sträcker sig över den här säsongen, fram till nästa sommar.

Publicerad 2018-11-30 15:48

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto