Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
1v

Uppgifter: HBK utmanar Blåvitt om Allansson: "Ett av många namn vi tittar på"

2015 lämnade Joel Allansson IFK Göteborg för Randers. Nu ser den 26-årige mittfältaren ut att lämna Danmark och Blåvitt håller ögonen på honom och har pratat med hans representanter.

– Joel är ett av de namnen vi har diskuterat. Joel känner vi ju till sedan innan. Men det blir en massa spekulationer, så det känns bäst att återkomma när det är något som blir klart, sa Blåvitts sportchef Jonas Olsson till Fotbollskanalen.

Allansson själv sa senare till GT:

– Jag har hört att de är intresserade. Jag spelade i Blåvitt under väldigt lång tid och jag håller ju på Blåvitt. Det är smickrande att höra, det är en stor förening. Göteborg är hemma på så sätt. Det är som sagt lite för tidigt att säga hur det blir, men Blåvitt är ett hett alternativ om det skulle gå så långt.

Men nu får Blåvitt konkurrens. Enligt Hallandsposten så är Halmstad med i bilden. Allansson ska ha varit på besök hos klubben i veckan för diskussioner.

– Det är ingenting som jag kan kommentera mer än att han är ett av många namn som vi tittar på, säger klubbchefen Tony Karlsson till Hallandsposten.

Karlsson säger att HBK prioriterar att få in en central mittfältare och en anfallare, parallellt med diskussioner med nuvarande spelare.

– Vi och framför allt Igor (Krulj, tränare) är inne i ett väldigt intensivt skede där förhandlingar och diskussioner sker nästan dagligen. Så vi sitter inte och fikar direkt, säger Karlsson.

Publicerad 2018-12-02 kl 16:54

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons