Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
1v

Uppgifter: Inter på jakt efter Arsenal-stjärna

Arsenals tyske mittfältsstjärna Mesut Özil, 30, har, sedan flytten från Real Madrid 2013, varit en tongivande spelare i Arsenal. Under senaste säsongerna har han däremot fått utstå en hel del kritik från supportrar, då han kan tyckas ha ett “nonchalant” kroppsspråk vissa stunder på planen. Tidigare i år förlängde han sitt avtal med “Gunners” fram till sommaren 2021, men nu kan han vara på väg bort från klubben.

Enligt den engelska tidningen The Sun är Inter redo att lägga fram ett erbjudande till Arsenal för Özils tjänster. Tysken har under inledningen av den här säsongen fått gott om speltid, men satt senast på bänken i 90 minuter mot Bournemouth i ligan. Tränaren Unai Emery förklarade efteråt att det inte handlade om att Özil hade någon skadekänning eller var sjuk, i stället om konkurrenssituationen.

Özil är i höst noterad för tre mål och en assist på tio matcher i Premier League.

Publicerad 2018-12-02 kl 12:06

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons