Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
1v

Anfallaren stannar i Mjällby - har skrivit på ett nytt avtal

Mjällby har tagit steget upp i superettan och nu förlänger man kontraktet med 22-årige Mirza Halvadzic. Den tidigare Malmö- och IFK Norrköpingsspelaren gjorde under säsongen 14 framträdanden för Mjällby och han noterades för 5 mål i division 1.

Efter säsongen hade Halvadzic utgående kontrakt, men klubben och spelaren har nu träffat ett nytt avtal, vilket Mjällby bekräftar på sin hemsida. Mjällby skriver följande på sin hemsida: “Härligt att även få se Mirza Halvadzic i den gula tröjan under 2019”.

 

Publicerad 2018-12-03 kl 18:34

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons