Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Officiellt: J-Södra förlänger med mittfältskugge: "Oerhört stolt"

Sillybloggen

Jönköpings Södra hade i år en tuff säsong och slutade på elfteplats i superettan. I dag gav klubben ett lite mer glädjande besked till sina supportrar, då trotjänaren och klubbikonen Fredric Fendrich, 30, skriver nytt kontrakt med klubben över nästa säsong och med en option på ytterligare ett år.

– Jag är oerhört stolt att få representera Jönköpings Södra IF och det finns en revanschlusta som man vill ta med sig in i säsongen 2019. Jag ser fram emot att starta upp min 16:e försäsong, säger Fendrich i en kommentar på föreningens hemsida.

J-Södras sportchef Andreas Jankevics om förlängningen:

– Fredrics erfarenhet gör honom inte bara till en viktig spelare i a-truppen, utan också till en betydelsefull ambassadör för hela föreningen. Hans personliga egenskaper är en tillgång i vår framtida utveckling av föreningen, säger han.

Fendrich är uppväxt i Jönköping, inledde som 12-åring sin karriär i klubben och har tillhört föreningens A-trupp under de 15 senaste säsongerna. Mittfältaren är totalt noterad för 377 tävlingsmatcher och gjorde i fjol 22 matcher i superettan.

Annons
Publicerad 2018-12-03 11:23

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto