Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
1v

Uppgifter: MFF-talang skrev A-lagskontrakt - men kan nu lånas ut

Malmö FF:s mittbackstalang Hugo Andersson, 19, gjorde i maj debut med ett inhopp mot Häcken i allsvenskan och följde några månader senare upp det med att bli målskytt i startdebuten mot Trelleborg i Skånederbyt. Efter totalt fyra matcher i år, så belönades han i höst med ett A-lagskontrakt med klubben till och med 2022. 

Nu uppger Kvällsposten att det trots det möjligen inte blir spel i MFF nästa säsong. Enligt tidningen är Andersson aktuell för en utlåning till Mjällby AIK, som i år säkrade uppflyttning från division 1 södra till superettan. Klubbarna ska, enligt uppgifterna, föra en dialog i detta nu, då tanken är att Andersson ska få regelbunden speltid i superettan.

 

Publicerad 2018-12-03 kl 12:08

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons