Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
1v

Nytt fyraårskontrakt för Chelseas kapten: "Jag är verkligen glad"

Cesar Azpilicueta har förlängt sitt kontrakt med Chelsea ytterligare fyra år. Det meddelar Londonklubben på sin hemsida under tisdagen. Det nya avtalet löper över 2022.

– Jag är verkligen glad över att förlänga mig vistelse här i Chelsea. Sedan jag kom hit har jag känt av glädjen och ansvaret som finns för att spela för den här klubben, de här fansen och varje gång jag går ut på planen försöker jag göra mitt bästa, säger han i en kommentar på klubbens hemsida.

Lagkapten Azpilicueta har varit given i Maurizio Sarris lagbygge och spelat 90 minuter i samtliga av de inledande 14 omgångarna av Premier League.

Publicerad 2018-12-04 kl 10:11

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons