Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
1v

Officiellt: Trelleborg förlänger med back

Trelleborg-backen Albin Nilsson anslöt i slutet av 2016 till Skåneklubben och gjorde under sin första säsong 18 matcher i superettan. I år blev det endast tre allsvenska matcher, men trots det får han nu ett nytt kontrakt med klubben.

TFF meddelade i dag att Nilsson har skrivit på ett tvåårskontrakt.

– Albin är spelare som varit med oss på resan till årets allsvenska säsong. Han är en rutinerad och stabil försvarsspelare som efter skadeproblem i början av säsongen 2018 kom tillbaka på ett positivt sätt. Jag är mycket glad över att vi har med oss Albin i vår fortsatta resa, säger TFF:s klubbdirektör Mattias Kronvall i en kommentar på föreningens hemsida.

Nilsson anslöt till Trelleborg från Ängelholm. Han gjorde fem säsonger med klubben i superettan före han gick vidare till just TFF.

Publicerad 2018-12-04 kl 18:50

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons