Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
6d

Uppgifter: Real Madrid scoutade Inters skyttekung mot Roma

Inters argentinske skyttekung Maurco Icardi vann under förra säsongen skytteligan med 29 mål i Serie A. I år har han också inlett säsongen bra med åtta mål på elva matcher i ligan, senast med ett mål mot Roma i helgen. Då gjorde han det inför ögonen på Real Madrids scouter, skriver Tuttomercatoweb.

Icardi, som redan i somras kopplades ihop med en flytt från Inter, är enligt den italienska sajten fortsatt aktuell för en övergång till “Marängerna”, även om det mest troligt inte sker när transferfönstret öppnar i januari. Det kan i stället bli en övergång nästa sommar, då Tuttomercatoweb uppger att det finns en utköpsklausul på 110 miljoner euro, drygt 1,1 miljard kronor för anfallaren mellan den 1 och 15 juli.

Däremot kan utköpsklausulen vara under omförhandling, då Inter förstås gärna behåller Icardi och vill skriva ett nytt avtal med stjärnan. I dagsläget sträcker sig Icardis kontrakt med Milanoklubben fram till den sista juni 2021.

Vidare skriver även Tuttomercatoweb att Real Madrids scouter följde Romas grekiske mittback Kostas Manolas, som uppges ha en utköpsklausul på 36 miljoner euro, drygt 370 miljoner kronor vid en övergång.

Publicerad 2018-12-04 kl 19:07

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons