POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
32v

Lagkaptenen förlänger med Djurgården: "Helt rätt för mig att fortsätta"

Mia Jalkerud har under de senaste nio åren tillhört Djurgården. Nu står det också klart att hon blir kvar i klubben även nästa år. Lagkaptenen har skrivit på ett nytt kontrakt som sträcker sig över 2019.

– Jag har varit många år i Djurgården och det känns helt rätt för mig att fortsätta i denna fantastiska förening som ligger mig varmt om hjärtat. Jag är otroligt stolt och tacksam över att säsongen 2019 blir min tionde säsong i DIF-tröjan, säger hon till klubbens hemsida.

Mia Jalkerud gjorde under säsongen 20 framträdanden för Dif i damallsvenskan och på dem noterades hon för 5 fullträffar.

Publicerad 2018-12-05 kl 10:59

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå