POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
32v

Mbappe vill se Ajax-talangen i PSG: "Han är väldigt välkommen"

Flera storklubbar, bland annat Barcelona och Manchester City, har visat intresse för den holländske stortalangen Frenkie de Jong, 21. Ajax-talangen uttalade sig tidigare i höstas om intresset från Barcelona.

– Jag smickras av att Barcelona tänker på mig, sa han till Mundo Deportivo.

En annan klubb som är på jakt efter 21-åringen är PSG, där Kylian Mbappe spelar. Den franske storstjärnan imponerades av de Jong när Frankrike mötte Nederländerna i Uefa Nations League. Efter den sista matchen i turneringens gruppspel sa Kylian Mbappé ett par väl valda ord till de Jong

– Ärligt talat så är han väldigt välkommen till Paris! Det sa jag också till honom, det hade varit enormt för oss. Men det sagt så kommer han att få göra sitt eget val, säger Mbappe enligt Daily Mirror.

Frenkie de Jong har under säsongen gjort tolv framträdanden för sitt Ajax i ligan och på dem noterats för två mål och en assist.

Publicerad 2018-12-05 kl 11:30

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå