Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Neymars flirt: "Jag tror att alla stora spelare måste spela i Premier League"

Sillybloggen

Paris Saint-Germains brasilianske stjärna Neymar har sedan flytten från Barcelona till PSG sommaren 2017 ryktats vara på väg bort från den franska storklubben. I höst har det bland annat ryktats om en återkomst till Barcelona, men även om en flytt till Real Madrid – trots att stjärnan har kontrakt med PSG fram till sommaren 2022.

I dag öppnade Neymar möjligen upp en ny dörr vid en flytt, den här gången till Premier League. Brassen hade en frågestund via sin officiella Youtube-kanal och fick en fråga av Manchester City-backen Benjamin Mendy om när han kommer att spela i Premier League. Då svarade Neymar så här:

– Det är en stor liga. En av de största i världen. Vi vet inte hur morgondagen ser ut, men jag tror att alla stora spelare, någon gång, måste spela i Premier League, säger han.

Neymar är i år noterad för elva mål och sex assist på tolv framträdanden i Ligue 1. I kväll finns han däremot varken med i startelvan eller på bänken i mötet med Strasbourg borta i ligan.

Annons
Publicerad 2018-12-05 20:42

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto