Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Officiellt: Mittfältare lämnar ÖFK - får inget nytt kontrakt

Sillybloggen

Smajl Suljevic, 24, lämnade i år Sundsvall för spel med Östersunds FK i allsvenskan. Mittfältaren skrev på ett kontrakt över ett år, men hann bara göra fyra framträdanden i allsvenskan före han i somras blev utlånad till Dalkurd. I Dalkurd blev det två framträdanden – och i går meddelade klubben att Suljevic lämnar föreningen.

Nu meddelar även Östersund att Suljevic inte får ett nytt avtal med föreningen.

– Vi tackar Smajl för hans tid i ÖFK och önskar honom lycka till i framtiden, säger ÖFK:s tränare Ian Burchnall i en kommentar på föreningens hemsida.

Suljevic blev tidigare i höst åtalad för misshandel av normal grad efter skallningen mot Hammarby-anfallaren Imad Khalili, men nekar till brott. 

– Han förnekar brott med hänvisning till nödvärn. I varje fall så upplevde han att han hamnade i en situation där han skulle bli angripen av Hammarby-spelaren. Och vi har trovärdiga vittnen som bekräftar Smajls händelseversion av förloppet, alltså att det är målsäganden som tar tag i hans tröja och tar ett grepp runt halsen på honom. Och i den situationen så agerar han instinktivt och utdelar en skalle som inte är jättehård, för att freda sig och inte själv bli misshandlad. Det är så han upplever situationen i alla fall, sa Suljevics advokat Carl-Oskar Morgården till Fotbollskanalen då.

Annons
Publicerad 2018-12-05 17:18

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto