POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
28v

Officiellt: Mittfältare lämnar ÖFK - får inget nytt kontrakt

Smajl Suljevic, 24, lämnade i år Sundsvall för spel med Östersunds FK i allsvenskan. Mittfältaren skrev på ett kontrakt över ett år, men hann bara göra fyra framträdanden i allsvenskan före han i somras blev utlånad till Dalkurd. I Dalkurd blev det två framträdanden – och i går meddelade klubben att Suljevic lämnar föreningen.

Nu meddelar även Östersund att Suljevic inte får ett nytt avtal med föreningen.

– Vi tackar Smajl för hans tid i ÖFK och önskar honom lycka till i framtiden, säger ÖFK:s tränare Ian Burchnall i en kommentar på föreningens hemsida.

Suljevic blev tidigare i höst åtalad för misshandel av normal grad efter skallningen mot Hammarby-anfallaren Imad Khalili, men nekar till brott. 

– Han förnekar brott med hänvisning till nödvärn. I varje fall så upplevde han att han hamnade i en situation där han skulle bli angripen av Hammarby-spelaren. Och vi har trovärdiga vittnen som bekräftar Smajls händelseversion av förloppet, alltså att det är målsäganden som tar tag i hans tröja och tar ett grepp runt halsen på honom. Och i den situationen så agerar han instinktivt och utdelar en skalle som inte är jättehård, för att freda sig och inte själv bli misshandlad. Det är så han upplever situationen i alla fall, sa Suljevics advokat Carl-Oskar Morgården till Fotbollskanalen då.

Publicerad 2018-12-05 kl 17:18

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå