POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
28v

Uppgifter: Grekisk storklubb på jakt efter Thern

Simon Thern var i fjol utlånad från Heerenveen till AIK, men lämnade inför den här säsongen den holländska klubben för en permanent flytt till IFK Norrköping. Mittfältaren tog en ordinarie plats i laget och var en starkt bidragande orsak till att laget tog en andraplats bakom AIK i allsvenskan.

Nu uppger Aftonbladet att det finns intresse från Grekland för Thern. Enligt tidningen är AEK Aten ute efter förstärkningar till lagets innermittfält och har Thern högt upp bland möjliga kandidater som klubben kan tänka sig att värva.

Thern har däremot kontrakt med Norrköping över säsongen 2020 och sa efter sista matchen mot Häcken att han är inställd på en fortsättning med laget.

– Jag trivs jättebra. Jag har inte bråttom iväg. Jag ska bli pappa i januari, så det är inte bara en själv man ska ta ställning till. Det ska till något väldigt bra. Man ska aldrig säga aldrig, då man inte vet vad som kan dyka upp, men just nu har jag inte hört något och jag har fullt fokus på att bära IFK Norrköping till ett SM-guld 2019, sa han då. 

AEK Aten är regerande grekisk ligamästare, men är just nu fyra i ligatabellen. Therns landsman Niklas Hult spelar just nu i laget. Astrit Ajdarevic tillhörde också laget inför den här säsongen, men bröt nyligen sitt kontrakt med klubben.

Publicerad 2018-12-05 kl 23:31

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå