POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
28v

Uppgifter: Iscos meddelande till lagkamraterna - vill lämna Real Madrid

Real Madrids spanske stjärnmittfältare Isco uppges ha kommit på kant med nye tränaren Santiago Solari. Enligt flera spanska medier är Solari missnöjd med Iscos inställning på träningsplanen och anser inte att stjärnan är i form. Mittfältaren har även fått knapp speltid senaste veckorna, endast ett kort inhopp i helgen mot Valencia och därefter en plats på läktaren mot Roma i Champions League och ett kort inhopp mot Eibar i ligan.

Nu uppger El Chiringuito att Isco har meddelat sina lagkamrater i Real Madrid att han vill lämna laget i januari med anledning av relationen till just Solari. Enligt sajten skulle han inte tacka nej till ett erbjudande från Manchester City för flytt till England.

Isco har kontrakt med Real Madrid fram till den sista juni 2022 och är i höst noterad för ett mål och två assist på 10 framträdanden i La Liga.

Publicerad 2018-12-05 kl 19:09

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå