Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Real Madrid överens med Hazard - kan bli flytt nästa sommar

Sillybloggen

Chelseas belgiske stjärnmittfältare Eden Hazard var i somras ryktenas man i Europa. Mittfältaren kopplades, efter sommarens världsmästerskap, intensivt ihop med en flytt till Real Madrid, men blev i slutändan kvar i Londonklubben. Nyligen uttalade han sig om att det inte är aktuellt med en flytt i vinter, men sa samtidigt att det kan bli flytt nästa sommar, även om det också kan bli att han avslutar karriären i Chelsea. 

– I januari kommer jag fortfarande att ha ett år kvar på mitt kontrakt, men om jag inte förnyar det, så är det möjligt att flytta. Nästa sommar är det en möjlighet, men det är också en möjlighet att tillbringa resten av min karriär i Chelsea, sa han till franska Canal + enligt As då.

Nu uppger Onda Madrid att Real Madrid har en överenskommelse med Hazard om att stjärnan ska gå till storklubben nästa sommar. Däremot lär Chelsea, enligt sajten, inte låta Hazard gå för en liten övergångssumma, i stället för närmare 170 miljoner euro, det vill säga drygt 1,7 miljarder kronor.

Real Madrid ska däremot inte vilja betala en så pass stor summa, då Hazard endast har ett år kvar på sitt kontrakt med Chelsea och kan i stället vilja foga in Mateo Kovacic i affären, som den här säsongen är utlånad till Londonklubben.

Annons

Hazard har kontrakt med Chelsea fram till den sista juni 2020 och är den här säsongen noterad för sju mål och fem assist på 13 matcher i Premier League.

Publicerad 2018-12-05 17:49

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto