POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
28v

Nya vändningen: Zlatan uppges vara klar för Milan - parterna har nått en överenskommelse

Zlatan Ibrahimovic har under en längre tid ryktats vara på väg bort från LA Galaxy och framför allt har han kopplats samman med Milan.

Flera italienska medier har under hösten uppgett att den svenske storstjärnans agent, Mino Raiola, har varit på plats för att diskutera en övergång och enligt Mediaset har ett avtal kommit på plats och Ibrahimovic ansluter till de rödsvarta i januari.

Under tisdagen kom dock nya uppgifter från Sportitalia som gjorde gällande att Zlatans övergång kommer att gå i stöpet. Enligt sajten har affären stött på “seriösa problem” efter att diskussionerna mellan Mino Raiola och Milans sportchef Leonardo nått ett abrupt slut.

Nu kommer ytterligare nya uppgifter gällande den eventuella övergången och de pekar åt det motsatta hållet jämfört med vad Sportitalia uppgav. Goal-journalisten Ignasi Oliva Gaspert är stensäker på att Zlatan kommer att återvända till Milan och sajten slår fast att parterna har nått en överenskommelse, vilket sajten menar bekräftas av “källor nära förhandlingarna”.

Senast svensken spelade i Milan var mellan 2010 och 2012. Zlatan Ibrahimovic har kontrakt med Los Angeles över nästa år.

Publicerad 2018-12-05 kl 07:26

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå