POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
32v

Målvakt lämnar Brage: "Får se om det blir någon fotboll överhuvudtaget"

IK Brages egenfostrade målvakt Filip Roos kom tillbaka till klubben inför säsongen 2018 efter en lånesejour i Säters IF. Men återkomsten blev inte riktigt som han tänkt sig då han varit skadad stora delar, bland annat har han lidit av en ljumskskada och en skada i sätesmuskeln.

I Brage blir han dock inte kvar till nästa säsong. Klubben bekräftar nu på sin hemsida att Filip Roos lämnar.

– Planerna nu är att få kroppen hel inför nästa säsong. För även när jag började träna för fullt i slutet av säsongen så kände jag att kroppen inte var 100% och jag var nära att gå sönder igen. Så fullt fokus kommer att ligga på rehab, uppbyggnad och att jag mentalt får återhämta mig. Så vi får se om det blir någon fotboll nästa år överhuvudtaget. Det finns en del klubbar här i området så får se vart jag hamnar, fortsätter Filip, säger han till Brages sajt.

Publicerad 2018-12-06 kl 12:25

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå