POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
24v

Uppgifter: Ajdarevic bröt med Aten - högaktuell för Blåvitt

Astrit Ajdarevic, 28, lämnade vintern 2017 Örebro SK för spel med AEK Aten i Grekland. Han fick under sin första vår i klubben gott om speltid och likaså i början av förra säsongen, men fick därefter knapp speltid, liksom under den här säsongen.

I förra veckan bekräftade först Ajdarevic för Fotbollskanalen att han kommer att bryta sitt avtal med Aten och dagen efter meddelade klubben att parterna går skilda vägar.

Nu uppger GT att Ajdarevic är öppen för en flytt till IFK Göteborg om det inte kommer ett “bra bud” från en utländsk klubb, samtidigt som Blåvitt också ska ha mittfältaren högst upp på klubbens önskelista över tänkbara nyförvärv.

Tidningen skriver vidare att parterna ska ha haft kontakt, samtidigt som Ajdarevic inte är lika dyr att plocka in nu som förra sommaren. Ajdarevic förnekade heller inte att det skulle vara möjligt med en flytt till IFK Göteborg.

– Vi får se. Jag vet inte vad som händer än, jag har lite att tänka på. Jag ska hem, sedan får vi se vad som är bäst för mig. Mer kan jag inte säga, säger han till GT.

IFK Göteborg fick i dag ett annat viktigt namn på plats inför nästa säsong. Klubben meddelade i dag att anfallssuccén Giorgi Charaisjvili har förlängt sitt avtal fram till den sista juli 2022.

Publicerad 2018-12-06 kl 18:25

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå