POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
28v

Uppgifter: Lämnade Malmö FF - nu aktuell för Gais

Malmö FF:s förre reservmålvakt Fredrik Andersson 30, meddelade i slutet av förra veckan att han lämnar Skåneklubben vid kontraktets slut. Han berättade att han hade tackat nej till erbjudande om förlängning, då han numera vill ha regelbunden speltid.

Enligt GP är målvakten nu aktuell för en flytt tillbaka till Göteborg, men den här gången inte för spel i Örgryte, som han tillhörde mellan 2011 och 2015. Nu rör det sig i stället om en flytt Gais, som han ska ha träffat i dagarna för att diskutera ett eventuell kontrakt

Andersson blev i år noterad för fyra matcher i allsvenskan och gjorde totalt tolv seriematcher under sin sejour som reservmålvakt i Malmö FF.

Publicerad 2018-12-06 kl 18:09

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå