Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Bajens sportchef om Widgren: "Ligger lite på is"

Sillybloggen

Hammarby slutade på fjärde plats i allsvenskan. Stockholmslaget ledde länge serien, men tappade flera viktiga poängen under höstsäsongen vilket gjorde att laget missade att ta en Europaplats.

Fjärdeplaceringen var ändå ett klart uppryck jämfört med föregående år och nu ryktas flera spelare vara på väg bort från klubben. I en intervju med FotbollDirekt berättar sportchefen Jesper Jansson att det är mest intresse kring mittbacken Björn Paulsen och vänsterbacken Neto Borges.

– Det är väl Björn och Neto som det är mest surr kring. Vi vet att det finns ett intresse, sen får vi se om vi hittar hem där. Alla parter ska vara nöjda. Men visst är det dem som det är mest konkret intresse för, säger han till sajten.

Tidigare i höstas kom uppgifter om att Premier League-klubben Brighton var ute efter Borges signatur. En potentiell ersättare till brassen ska vara Östersunds Dennis Widgren, som sitter på ett utgående kontrakt. Men Bajens sportchef menar att en eventuell övergång dröjer.

Annons

– Det ligger lite på is med honom. Det gör det. Båda parterna funderar i sina tankeboxar, det är lite av de tiderna nu. Både klubb och spelare behöver andas lite.

En spelare som sitter på utgående kontrakt i Bajen är Jiloan Hamad, som agerade lagkapten under årets säsong. Om han stannar i klubben är oklart.

– Vi har hela tiden haft en bra dialog. Vi vet var han står och han vet var vi står. Sen ska han komma till ett beslut. Vi kan inte annat göra än att utgå från de spelare som har kontrakt med oss. Sen bygger vi truppen därifrån. Sen får man se i förhållande till trupp och budget hur det blir. Vi måste jobba vidare, kommenterar Jansson.

Publicerad 2018-12-07 18:46

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto