POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
28v

J-Södra släpper spelare: "Ser fram emot nya utmaningar"

Lukas Eek fick under säsongen göra tävlingsdebut för Jönköpings Södra i superettan. Totalt blev det sex framträdanden, varav fyra från start, för backen under säsongen. Men när hans lärlingskontrakt nu löper ut blir det ingen fortsättning. Klubben meddelar att man släpper Eek.

– Jag vill tacka alla inom föreningen och supportrarna som stöttat oss under de senaste åren. Jag vill också rikta ett stort tack till de tränare jag haft under åren i akademin. Nu blickar jag framåt och ser fram emot nya utmaningar kommande säsong, säger Eek i en kommentar till klubbens hemsida.

Publicerad 2018-12-07 kl 12:30

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå