Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
6d

J-Södra släpper spelare: "Ser fram emot nya utmaningar"

Lukas Eek fick under säsongen göra tävlingsdebut för Jönköpings Södra i superettan. Totalt blev det sex framträdanden, varav fyra från start, för backen under säsongen. Men när hans lärlingskontrakt nu löper ut blir det ingen fortsättning. Klubben meddelar att man släpper Eek.

– Jag vill tacka alla inom föreningen och supportrarna som stöttat oss under de senaste åren. Jag vill också rikta ett stort tack till de tränare jag haft under åren i akademin. Nu blickar jag framåt och ser fram emot nya utmaningar kommande säsong, säger Eek i en kommentar till klubbens hemsida.

Publicerad 2018-12-07 kl 12:30

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons