Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Efter Zlatans nobb - Milan följer Liverpoolspelare

Sillybloggen

Zlatan Ibrahimovic har under en längre tid ryktats till Milan och den italienska journalisten Carlo Pellegatti och Goal-journalisten Oliva Gaspert slagit fast att svensken kommer att återvända det rödsvarta laget från Milano.

– Han skrev på för ett och halvt år, sa Pellegatti enligt Affaritaliani.

I veckan kom dock nya uppgifter som gjorde gällande att Zlatans återkomst inte blir av. Sky Sports uppgav att förhandlingarna mellan Zlatans agent och Leonardo nått ett abrupt slut och enligt uppgifter till Expressen vill inte Zlatan återvända till Europa av hänsyn till sin familj, som trivs i USA.

I stället för Zlatan kan Milan sikta in sig på andra spelare och enligt italienska Gazzetta dello Sport har klubben en “plan B”. Enligt tidningen följer Milan Liverpools Divock Origi och Daniel Sturridge, eftersom de, enligt den italienska tidningen, ska vara oönskade av tränaren Jürgen Klopp och de ska vara tänkbara alternativ i stället för Zlatan. Tidningen skriver också att Milan följer Fluminense-spelaren Pedro Guilherme och Gremios Everton Soares. Även Vincent Janssen är, enligt tidningen, ett alternativ.

Annons
Publicerad 2018-12-08 08:32

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto