POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
28v

Uppgifter: Efter Zlatans nobb - Milan följer Liverpoolspelare

Zlatan Ibrahimovic har under en längre tid ryktats till Milan och den italienska journalisten Carlo Pellegatti och Goal-journalisten Oliva Gaspert slagit fast att svensken kommer att återvända det rödsvarta laget från Milano.

– Han skrev på för ett och halvt år, sa Pellegatti enligt Affaritaliani.

I veckan kom dock nya uppgifter som gjorde gällande att Zlatans återkomst inte blir av. Sky Sports uppgav att förhandlingarna mellan Zlatans agent och Leonardo nått ett abrupt slut och enligt uppgifter till Expressen vill inte Zlatan återvända till Europa av hänsyn till sin familj, som trivs i USA.

I stället för Zlatan kan Milan sikta in sig på andra spelare och enligt italienska Gazzetta dello Sport har klubben en “plan B”. Enligt tidningen följer Milan Liverpools Divock Origi och Daniel Sturridge, eftersom de, enligt den italienska tidningen, ska vara oönskade av tränaren Jürgen Klopp och de ska vara tänkbara alternativ i stället för Zlatan. Tidningen skriver också att Milan följer Fluminense-spelaren Pedro Guilherme och Gremios Everton Soares. Även Vincent Janssen är, enligt tidningen, ett alternativ.

Publicerad 2018-12-08 kl 08:32

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå