Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Officiellt: Yaya Touré släpps från den grekiska storklubben

Sillybloggen

Yaya Touré kom till Olympiakos i somras efter att han lämnat Manchester City, som han då hade spenderat åtta år i. Men nu är sejouren i den grekiska storklubben över efter bara några månader, då klubben bekräftade under tisdagen att man kommit överrens om att bryta kontraktet med mittfältaren.

“Yaya är och kommer fortsätta vara en viktig medlem av Olympiakos familj, då han varit en central part av klubbens historia. Olympiakos skulle vilja tacka honom för allt han gjort för klubben” skirver Olympioakos i ett uttalande på sin hemsida.

Den grekiska radiostationen Sport24 har, enligt Daily Mail, sagt att den 35-åringen mittfältaren inte har levt upp till tränaren Pedro Martins förväntningar och att Touré sagt adjö till spelartruppen under tisdagen enligt Daily Mail.

Touré gjorde fem matcher under säsongen och har allt som oftast inte ens varit med i matchtruppen för den grekiska klubben. Det är andra gången i karriären som ivorianen spelat i Olympiakos, då han även spelade i klubben mellan 2004 och 2005.

Annons

 

Publicerad 2018-12-11 17:22

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto