Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Zlatan får nytt kontrakt av Galaxy - med rejäl löneökning

Sillybloggen

Zlatan Ibrahimovic kommer att skriva nytt kontrakt med Los Angeles Galaxy. Det nya kontraktet kommer även att komma samtidigt som svensken ska utses till en av klubbens Designated Players, enligt ESPN.

Det betyder att Ibrahimovic kommer att kunna öka sin lön rejält, från lönen på 1,5 miljoner dollar som han fick för 2018. Som Designated Player kommer Ibrahimovic inte att påverkas av ligans lönetaksregler och kan också förhandla om sitt kontrakt för nästa.

För att kunna göra Zlatan till en av klubbens Designated Players måste Galaxy först göra sig av med antingen Giovanni dos Santos, Jonathan dos Santos eller Romain Alessandrini, då varje klubb enbart får ha tre sådana spelare.

Dessutom rapporterar sajten att klubben närmat sig en nya tränare och menar att Caleb Porter kommer att utses till ny tränare inom kort. Porter har tidigare tränat Portland Timber mellan 2013 och 2017, samt det amerikanska U21-landslaget.

Annons
Publicerad 2018-12-11 20:43

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto