Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Officiellt: Lekström lämnade Bajens A-lag - inleder nu futsalkarriär i klubben

Sillybloggen

Målvaktsveteranen Benny Lekström, 37, hade i år ett utgående avtal med Hammarby och meddelade nyligen att det inte blir en fortsättning i klubbens A-lag.

– Det är klart att man blir ledsen, att det är jobbigt på något sätt. Att det ska bli en förändring, det är väl det som är svårast. Att man får veta att något är över och att det blir en stor förändring i livet som man inte hade hoppats på. Så på så sätt var det ett jobbigt besked att få, sa han till FotbollDirekt då.

Nu meddelar i stället Hammarby att Lekström fortsätter att spela fotboll, men i stället i föreningens futsallag och att det kan bli debut redan den 22 december hemma mot Skoftebyn i Eriksdalshallen i Svenska Futsalligan.

– Futsal spelade jag mycket som liten, och med tanke på att jag inte fått spela så mycket under året så ska det bli jäkligt kul att börja lira igen. Att det är Bajen också känns bra, och det ska bli kul att förhoppningsvis kunna bidra till futsallaget. Det är helt förutsättningslöst och jag ska ställa upp så mycket jag kan. Det blir en liten omställning sett till teknik och så vidare, men det kommer att bli jäkligt kul, säger Lekström i en kommentar på föreningens hemsida.

Annons

Lekström var under förra säsongen reservmålvakt, liksom i år, och blev inte noterad för någon allsvensk match under den här sejouren i Hammarby.

Hammarbys futsallag är i dagsläget placerat på sjätteplats i Svenska Futsalligan.

Publicerad 2018-12-14 16:21

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto