Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Sundsvall-sportchefen tror på nytt avtal med nyckelspelare: "Överens om allt"

Sillybloggen

Gif Sundsvall imponerade i år med en åttondeplats i allsvenskan. Jonathan Tamimi var en av flera spelare som visade framfötterna med ett mål och sju framspelningar, men står nu utan kontrakt. Tidigare i höst berättade han däremot för Fotbollskanalen att han kan tänka sig att skriva ett nytt avtal med Giffarna.

– Just nu försöker jag inte tänka så mycket utan ta en dag i taget. Min agent får ta hand om det. Sundsvall är självklart ett alternativ, det kan jag inte ljuga om. Om det finns annat intresse, det får du prata med min agent om, sa han till Fotbollskanalen då.

Nu meddelar Sundsvalls sportchef Urban Haglom att parterna är överens, vilket kan innebära att förlängningen snart är i hamn.

– Vi har gjort allt vi kan för att lösa det. Vi är överens om allt. Det saknas egentligen bara en underskrift upplever vi. Så länge den inte är där är det inte helt klart, säger Hagblom till ST.

Tamimi lämnade i vintras Jönköpings Södra för Sundsvall och kom i år till spel i alla matcher i allsvenskan.

Annons
Publicerad 2018-12-14 20:47

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto