Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Larsson lämnar Bröndby - nu aktuell för Grekland och Kanada

Sillybloggen

Bröndbys svenske lagkapten och högerback Johan Larsson meddelade i dag att han lämnar den danska storklubben vid kontraktets slut den sista december. Efter fyra år i klubben, så är han nu redo för en ny utmaning i karriären.

– Jag är glad och stolt över att ha varit med och utveckla klubben de senaste fyra åren så att vi i dag har det betydligt bättre ställt. Det är därför det också varit det svåraste beslutet i livet att tacka nej till en förlängning, men jag har nått en ålder nu där jag ska försöka pröva att se hur långt min förmåga räcker. Så samtidigt som jag är vemodig kring att matchen på söndag blir min sista för Bröndby den här gången så ser jag fram emot att testa någonting annat, sa svensken i en kommentar på Bröndbys hemsida.

Enligt Borås Tidning finns ett par intressenter för svensken. Tidningen uppger att grekiska AEK Aten och MLS-klubben Vancouver Whitecaps är närmast ett avtal med Larsson, samtidigt som även en turkisk klubb ska vara intresserad.

Annons

Larsson är i år noterad för två mål och fyra assist på 18 matcher i Superligan.

Publicerad 2018-12-14 21:24

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto