Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Efter finalförlusten - Boca Juniors tränare lämnar sitt uppdrag

Sillybloggen

Boca Juniors förlorade den uppmärksammade finalen av Copa Libertadores mot rivalen River Plate. Nu väljer tränaren Guillermo Barros Schelotto att kliva av sitt uppdrag som tränare för Boca. Han valde att tacka supportrarna.

– Trots att vi inte vann Copa Libertadores, lämnar jag med vetskapen att vi gjorde allt vi kunde. Det här är det bästa beslutet jag kunde ta, säger tränaren enligt Daily Mail.

Klubbens president Daniel Angelici tackade tränaren och menade att tränaren gett Boca Junior många glada stunder. Samtidigt menade han att klubben behövde förändring.

– Det bästa för Boca är att starta det nya året med att göra en förändring, leta efter en ny tränarstab och börja om från början, säger Angelici till klubbens hemsida.

Boca Junior vann två ligatitlar under Schelottos ledning och var förutom finalen i Copa Libertadores höstas även i semifinal 2016 i tävlingen.

Annons
Publicerad 2018-12-15 17:02

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto