Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Robben lämnar Bayern - återvänder till Holland nästa sommar

Sillybloggen

Bayern Münchens holländske stjärna Arjen Robben, 34, meddelade nyligen att han är inne på sin sista säsong i den tyska storklubben. Han sa att han haft “tio vackra år” i klubben, men att det nu är dags att gå vidare vid kontraktets slut nästa sommar.

Enligt tyska tidningen Bild är Robben aktuell för en återkomst i PSV Eindhoven. Robben ska redan ha haft diskussioner med PSV-tränaren och tidigare landslagskamraten Mark van Bommel om en flytt till klubben, vilket nästa sommar kan bli verklighet.

Robben lämnade sommaren 2009 Real Madrid för spel i Bayern München och har bland annat varit med och vunnit sju ligatitlar och en Champions League-titel med klubben. I höst är 34-åringen noterad för tre mål på nio framträdanden i Bundesliga.

Robben inledde sin seniorkarriär i Groningen, men slog mellan 2002 och 2004 igenom i just PSV Eindhoven före han flyttade vidare till Chelsea och England.

Annons
Publicerad 2018-12-16 21:46

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto