POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
35v

Uppgifter: Robben lämnar Bayern - återvänder till Holland nästa sommar

Bayern Münchens holländske stjärna Arjen Robben, 34, meddelade nyligen att han är inne på sin sista säsong i den tyska storklubben. Han sa att han haft “tio vackra år” i klubben, men att det nu är dags att gå vidare vid kontraktets slut nästa sommar.

Enligt tyska tidningen Bild är Robben aktuell för en återkomst i PSV Eindhoven. Robben ska redan ha haft diskussioner med PSV-tränaren och tidigare landslagskamraten Mark van Bommel om en flytt till klubben, vilket nästa sommar kan bli verklighet.

Robben lämnade sommaren 2009 Real Madrid för spel i Bayern München och har bland annat varit med och vunnit sju ligatitlar och en Champions League-titel med klubben. I höst är 34-åringen noterad för tre mål på nio framträdanden i Bundesliga.

Robben inledde sin seniorkarriär i Groningen, men slog mellan 2002 och 2004 igenom i just PSV Eindhoven före han flyttade vidare till Chelsea och England.

Publicerad 2018-12-16 kl 21:46

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå