POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
47v

Uppgifter: Elfsborg vill förstärka med Trelleborg-anfallare

Elfsborg slutade tolva i den allsvenska tabellen och tappade efter säsongen både Viktor Prodell och Emir Bajrami. Boråsklubben har därmed en lucka i anfallet och nu menar Sportexpressen att klubben är intresserade av Deniz Hümmet.

Anfallaren, som stod för fem mål och en assist på 28 matcher för Trelleborg under den gångna säsongen, ska ha träffat Elfsborg och fört diskussioner om en potentiell övergång. Elfsborg har ännu inte kommit med något bud på anfallaren, som ska vara en av kandidaterna för förstärkningar på anfallssidan för Boråsklubben.

Det ska även finnas intresse från turkiska klubbar för Hümmet, som har gjort 14 matcher och tre mål för det turkiska U21-landslaget.

Publicerad 2018-12-17 kl 10:07

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå