Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

United förlänger Martials kontrakt ett år – men långtidskontrakt dröjer: ”Långt ifrån varandra”

Sillybloggen

Manchester United värvade Anthony Martial från Monaco sommaren 2015. Nu skriver BBC att United utnyttjar en klausul som skrevs in i kontraktet vid övergången för att förlänga kontraktet ytterligare ett år. Innan skulle anfallarens kontrakt gå ut till sommaren, men nu är han kontrakterad även över säsongen 2019-2020.

Men samtidigt drar förhandlingarna om ett längre kontrakt ut på tiden. För RMC Sport berättar spelarens agents, Philippe Lamboley, att han är ”pessimistisk att förhandlingarna kommer få ett positiv resultat”.

– De har redan gett oss flera bud som inte möter våra förväntningar, där buden är långt ifrån vad vi önskar. Vi är långt ifrån en överenskommelse i nuläget, säger Lamboley till den franska TV-kanalen.

United sitter i en liknande situation med David De Gea, som även han fick en option utnyttjad och nu sitter i förhandlingar om ett längre kontrakt.

Annons
Publicerad 2018-12-18 08:50

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto