Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Juventus och Ajax i samtal om jättetalang

Sillybloggen

Ajax försvarstalang Matthijs De Ligt, 19, blev i veckan tilldelad priset som “Golden Boy”, det vill säga bästa spelare under 21 år i Europa. Han har under senaste året tagit en ordinarie plats i Ajax, men även fått speltid i Hollands landslag, vilket imponerat på och lockat till sig intresse från flera stora klubbar i Europa.

Nyligen kom rapporter om att Barcelona har förnyat sitt intresse för att värva både De Ligt, men även hans lagkamrat Frenkie de Jong – och nu verkar även Juventus ha tagit upp jakten på allvar om talangen.

Enligt Tuttosport har Juventus president Andrea Agnelli och Ajax vd Edwin van der Saar haft samtal om en potentiell flytt för De Ligt till Turin. Det är dock inte första gången det ryktas om backen, då även Manchester City, Paris Saint-Germain och Bayern München nämnts bland intresserade klubbar i ryktesfloran.

De Ligt är i år noterad för två mål och en assist på 15 framträdanden i Eredivisie. 19-åringen har kontrakt med Ajax fram till sommaren 2021.

Annons
Publicerad 2018-12-19 14:09

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto