Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

HBK-bas bekräftar HIF-intresse för talang - men vill förlänga: "Solklart"

Sillybloggen

Halmstads BK:s anfallstalang Gabriel Gudmundsson, 19, imponerade i år med nio mål och två assist på 28 framträdanden i superettan. Anfallaren har kontrakt med bollklubben över nästa år, men ryktas samtidigt vara aktuell för att lämna föreningen.

Nu bekräftar HBK:s klubbchef Tony Karlsson att det finns gott om intresse för talangen, däribland från nyligen uppflyttade Helsingborgs IF.

– Det är flera klubbar som visat intresse. Men Helsingborg har ett intresse i “Gabbe”, säger han till sportbloggare.com.

– Vi har hittills inte hamnat i det läge att vi känt att det är läge att göra affärer. Vi har gärna “Gabbe” hos oss ett år till och gärna mer än ett år till, fortsätter han.

Karlsson berättar vidare att parterna förde samtal i somras om ett nytt kontrakt, men att det sedan dess “inte varit aktuell”. Däremot vill Hallandsklubben fortsatt förlänga Gudmundssons kontrakt.

Annons

– En sak är solklar, det är att Halmstads Bollklubb gärna förlänger kontraktet och det har vi signalerat redan i somras och under höstkanten också, säger han.

Publicerad 2018-12-20 09:35

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto