Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Målvakt lämnar Eskilsminne - aktuell för HIF: "Frågan är hur stort intresset är"

Sillybloggen

Eskilsminne spelar gruppspel i Svenska Cupen mot Dalkurd, Varberg och Hammarby. Men det kommer bli utan målvakten Emir Plakalo, som bekräftar att han kommer lämna klubben.

– Det är inget bråk eller något sånt. Men klubben visste från början att jag är ambitiös och att jag vill ta steg framåt, säger Emir Plakalo till HD.

Enligt tidningen är Helsingborgs IF, som Eskilsminne slog ut i Svenska Cupen, intresserade av målvakten. Pär Hansson kommer att missa säsongsinledningen i vår på grund av nackskadan han ådrog sig i slutet av september och HIF letar just nu efter en lösning på målvaktssidan.

– Jag tror att det stämmer, jag vet att de har kontaktat Eskilsminne. Frågan är hur stort intresset är, säger målvakten.

Plakalo gjorde 25 matcher för Eskilsminne förra säsongen, som han anslöt till från Rosengård inför säsongen. Han är fostrad i bosniska storklubben FK Sarajevo.

Annons
Publicerad 2018-12-20 15:11

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto