Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Bayern-back ryktas aktuell för flytt - klubbasen: "Han spelar här andra halvan av säsongen"

Sillybloggen

Bayern Münchens tyske mittback Mats Hummels, 30, lämnade sommaren 2016 Borussia Dortmund för spel i Bayern München och har sedan dess varit ordinarie i Bayern, men även allt som oftast sedan ett par år tillbaka i det tyska landslaget.

I höst har det däremot blivit varierat med speltid, vilket resulterat i spekulationer om att han kan vara aktuell för en flytt till både Chelsea och Tottenham som uppges vara intresserat av en värvning av mittbacken.

Nu tonar däremot Bayern Münchens ordförande Karl-Heinz Rummenigge ner spekulationerna om en flytt redan i januari för mittbacken.

– Vi hade ett samtal med Mats för ett par dagar sedan och han kommer att spela för Bayern under andra halvan av säsongen, säger han enligt The Sun.

Bayerns sportchef Hasan Salihamidzic var också tydlig med att Hummels ska stanna.

– Vi pratade med Mats, det var en bra konversation. Mats mår väldigt bra i München och om en spelare inte alltid spelar, så är det klart att det blir diskussioner. Mats ville prata med oss. Vi förklarade hur vi såg på honom och han gav sin bild. Jag tror att vi fann en gemensam nämnare, säger Salihamidzic enligt tidningen.

Annons

Hummels är i höst noterad för nio framträdanden i Bundesliga och har kontrakt med Bayern München fram till sommaren 2021.

Publicerad 2018-12-21 08:20

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto