Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Officiellt: Gais förlänger med försvarare

Sillybloggen

Gais meddelade tidigare i höst att flera spelare lämnar föreningen, däribland Calle Wede och Dusan Djuric, samtidigt som Marcus Bergholtz förlängde med två år och Predrag Randelovic kom in från Värnamo. Nu meddelar Göteborgsklubben att ytterligare en spelare förlänger sitt kontrakt – backen Niclas Andersén.

Andersén, 26, har skrivit på ett nytt kontrakt som sträcker sig över två år.

– Det känns mycket bra att vi är överens, Niclas var en av de spelare som vi verkligen vill behålla och vi diskuterat ett nytt kontrakt nu i ett antal veckor. Han kommer att ha en viktig roll både på planen och i truppen. Att han kan spela både mittback, ytterback och wingback gör honom extra attraktiv och hans vinnarskalle går ju som bekant inte av för hackor, säger Gais-tränaren Bosko Orovic i en kommentar på föreningens hemsida.

Andersén anslöt för drygt tre år sedan till Gais och har sedan dess gjort totalt 43 matcher under två säsonger i den randiga tröjan. 26-åringen stod i år för 22 matcher i superettan.

Annons
Publicerad 2018-12-21 10:47

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto