POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
29v

Officiellt: Nyckelspelare förlänger med Djurgården

Sheila van den Bulk förlänger med Djurgården. Klubben går ut med att mittbacken, som spelade samtliga matcher för Dif i damallsvenskan 2018, skrivit på ett nytt kontrakt som sträcker sig över säsongen 2019.

– Jag är jätteglad att det är klart, jag känner att nästa år kommer att bli ett riktigt bra år för både mig själv och för laget. Jag siktar på en plats i landslaget och i VM och jag tror att Djurgården ger mig bäst chanser för att lyckas med det, säger holländskan till Dif:s hemsida.

Djurgårdens sportchef Joel Riddez är nöjd med förlängningen.

– Sheila är en viktig spelare och var en av våra bästa spelare förra säsongen. Hon har en riktig vinnarskalle och kan spela på flera olika positioner. Att hon väljer att stanna är väldigt bra för Djurgården, säger han till klubbens hemsida.

van den Bulk har spelat i Djurgården sedan säsongen 2016.

Publicerad 2018-12-21 kl 15:08

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå