Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Olsson uppges vara på väg bort från AIK: "Allt kanske inte alltid är sant"

Sillybloggen

Kristoffer Olsson anslöt till AIK från FC Midtjylland 2017. Sedan dess har han varit given i lagets startelva och i år svarade mittfältaren för fem mål och fem målgivande passningar när AIK vann SM-guld.

Under säsongen uppgavs Olsson vara på väg bort från AIK och efter säsongen fortsätter mittfältaren att kopplas ihop med en flytt från Solnaklubben. Tidigare i veckan uppgav Aftonbladet att AIK fått ett bud på 45 miljoner från ryska FC Krasnodar och enligt tidningen ska nu Olsson vara nära att lämna.

– Vår vana trogen så kommunicerar vi inte saker och ting som inte är klara. Sedan tidigare har vi bekräftat att det finns intresse för Kristoffer, men vad det är för intresse och vad det utmynnar i får vi se i framtiden, sa AIKs sportchef Björn Wesström till tidningen.

Nu kommenterar Olsson själv uppgifterna.

Annons

– När vi vunnit serien kommer det alltid andra klubbar som är intresserade. Med AIK som är så stor klubb ryktas det väl lite extra också. Det visar väl att man gjort något bra. Jag ser det bara positivt. När det dyker upp något konkret får man ta ställning till det och se vad som är bäst för mig och hur AIK känner. Jag sitter väl ändå ganska lugnt i båten, men man vill alltid se hur lång man kan nå, säger 23-åringen till Norrköpings Tidningar.

På frågan om Olsson kan se sig själv i Krasnodar svarar han:

– Skulle det bli konkret får man ju ta det då. Det som skrivs får man ta med en nypa salt. Allt kanske inte alltid är sant. Om det skulle vara ett steg uppåt och väldigt mycket bättre än AIK på flera plan, så klart är det intressant. Mer än så vill jag inte säga nu. Jag trivs otroligt bra i AIK och har två år kvar på kontraktet. Det ska till något väldigt mycket bättre för att jag ska lämna.

Annons

Olsson har kontrakt med AIK över de två kommande säsongerna.

Publicerad 2018-12-22 09:33

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto