Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Ronaldos agent: "Han ville bara spela i Juventus"

Sillybloggen

I somras stod det klart att Cristiano Ronaldo skulle lämna Real Madrid för spel i Juventus. Ronaldo firade stora framgångar i Real och under sina tre avslutande år i klubben var han bland annat med och tog hem Champions League-titeln tre gånger i rad. Men när portugisen väl bestämde sig för att lämna fanns det bara en klubb som var intressant.

– Cristiano Ronaldo sa till mig att han bara ville spela för Juventus och vi pratade i månader, säger Ronaldos agent Jorge Mendes enligt Football Italia.

Till en början var det svårt för portugisen att lämna Real.

– I januari 2018 tänkte jag och några andra personer som visste vad som hände att det skulle bli väldigt svårt att ta Ronaldo till Juve, säger agenten.

Under årets säsong har Ronaldo spelat 16 matcher i Serie A. På dessa har han svarat för elva mål och fem framspelningar.

– Cristiano trivs i klubben och med sina lagkamrater. Han är nöjd med Serie A och verkligen glad att få spela i Juventus, säger Mendes.

Annons
Publicerad 2018-12-22 09:03

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto