Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

Tidigare italiensk landslagsman är i kontakt med Fiorentina: "Vore en dröm för honom"

Den tidigare italienske landslagsmannen Giuseppe Rossi står utan kontrakt och har inte spelat klubblagsfotboll sedan förra säsongen, då han representerade Genoa. Nu kan han dock vara på väg att få ett nytt lag. Hans agent, Federico Pastorello, bekräftar för Rai Sport att de för en dialog med ex-klubben Fiorentina.

– Vi är i kontakt med klubben. Det känns som om han fortfarande som en spelare i toppklass och Fiorentina vore en dröm för honom, eftersom han då skulle återvända till en stad som alltid omfamnat honom, säger agenten till Rai Sport enligt Football Italia.

ANNONS

Rossi spelade i Fiorentina mellan säsongen 2012-2013 och 2016-2017 och under den perioden gjorde han 19 mål på 42 matcher. Under hösten var 31-åringen misstänkt för dopning, men efter en utredning friades han från alla anklagelser.

Publicerad 2018-12-22 kl 15:27

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa artikel
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto