POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
8v

Uppgifter: Larsson presenteras av franska ligajumbon i dag

Tidigare i december stod det klart att Johan Larsson lämnar danska Bröndby efter fyra säsonger i klubben.

– Jag är glad och stolt över att ha varit med och utveckla klubben de senaste fyra åren så att vi i dag har det betydligt bättre ställt. Det är därför det också varit det svåraste beslutet i livet att tacka nej till en förlängning, men jag har nått en ålder nu där jag ska försöka pröva att se hur långt min förmåga räcker. Så samtidigt som jag är vemodig kring att matchen på söndag blir min sista för Bröndby den här gången så ser jag fram emot att testa någonting annat, sa han då i en kommentar.

Under fredagen kom uppgifter om att den franska ligajumbon Guingamp, där svenske Karl-Johan Johnsson spelar, var ute efter högerbackens signatur och på lördagen kommer ytterligare uppgifter från danska BT.

Tidningen skriver att Larsson kommer att presenteras av den franska ligajumbon under lördagen. Enligt BT har Larsson skrivit på ett kontrakt som sträcker sig till sommaren 2021.

Publicerad 2018-12-22 kl 09:55

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå